7.2.11

UN CENTENAR DE PERSONES ES CONGREGUEN PER PARLAR DE L'ALIMENTACIÓ INFANTIL

ALIMENTACIÓ INFANTIL
Una temàtica que va congregar divendres passat a un centenar de persones
al Casal de la Vall d'Albaida

El passat divendres 4 de febrer va tindre lloc al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida una xerrada amb el títol "Alimentació infantil. Un llarg aprenentatge ple d'emocions". Sofia Bofill, metgessa pediàtra d'atenció primària a "La Fàbrica" d'Alcoi va ser l'encarregada de tractar els temes més relevants de l'alimentació infantil.
La importància del tema a tractar i l'experiència professional de la ponent van congregar un centenar de persones al Casal.
Sofia va fer una introducció general que girava al voltant de la importància i adequació de la lactància materna, l'edat d'introducció dels aliments, la necessitat d'oferir l'oportunitat als nostres infants de menjar ells sols i de tot; així com la importància de valorar les emocions implicades viscudes pels xiquets i xiquetes.
El públic assistent va participar activament en la xerrada, ja que es va donar pas a un col·loqui que va permetre que a partir dels casos concrets i puntuals de les consultes poguérem extrapolar i parlar en benefici de tothom.
Una cita que sense dubte ens va fer reflexionar al voltant de les pràctiques habituals de nodrir els nostres fills i filles.