23.3.11

16 d'ABRIL. LA VALL D'ALBAIDA PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, AMB ELS SERVEIS PÚBLICS I CONTRA L'ALTA TENSIÓ"

Companys i companyes,

Vos informem que el passat dilluns 21 de març va tindre lloc una reunió al Casal en la qual es va plantejar la següent situació:

1. Des d’Acció Cultural del País Valencià s’organitza com cada any una manifestació al voltant del 25 d’abril per commemorar la batalla d’Almansa. Enguany, la data de celebració serà el 16 d’abril.

2. Donades les circumstàncies en que es troba el poble valencià per la política antivalenciana de Camps, considerem que és hora de dir prou a aquesta forma de governar.

3. La Vall d’Albaida ha de sumar-se a aquesta proposta amb aquelles reivindicacions front al govern del PP. Per això des d’ACPV es proposa manifestar-nos a la convocatòria del 16 d’abril amb aquelles reivindicacions que considerem escaients.

4. La manifestació del 16 d’abril esdevé una mobilització de caràcter excepcional per diversos motius. El músic de Vinaròs Carles Santos obrirà l’esmentada manifestació i Lluís Llach actuarà com a cloenda; a més la convocatòria vol ser un crit d’alerta a favor d’un projecte de País Valencià favorable als interessos de tots els valencians i valencianes.

Partint d’aquesta base, a la reunió que va tindre lloc aquest dilluns es va acordar:

  1. Crear una espècie de plataforma comarcal que porte a terme les reivindicacions pròpies de la Vall d’Albaida a la manifestació del 16 d’abril.
  1. Aquesta plataforma tindrà com objectiu convocar el major nombre possible de persones.
  1. Les reivindicacions de la comarca aniran aglutinades en una mateixa pancarta unitària amb un lema englobant: “LA VALL D’ALBAIDA PER LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ, AMB ELS SERVEIS PÚBLICS I CONTRA L’ALTA TENSIÓ”

Les reivindicacions que tenen cabuda en aquest lema són moltes i diverses. Pel que fa a la llibertat d’expressió tenen cabuda totes les reivindicacions per reclamar una televisió valenciana pública i plural, així com per exigir el restabliment de les emissions de TV3 al País Valencià. Pel que fa als serveis públics, tenen cabuda les exigències per un una sanitat digna per la comarca (amb l’hospital que ens mereixem), contra l’abandonament de la línia de tren Xàtiva-Alcoi, per una educació pública, de qualitat i en valencià... Pel que fa a l’Alta Tensió la reivindicació més imminent és l’exigència de l’aturada de les línies d’alta tensió al seu pas per les nostres muntanyes.

  1. Cada col·lectiu o persona a títol individual pot anar amb les pancartes, cartells o missatges que considere escaients, segons la reivindicació concreta amb la que se senta identificada.
  1. Que la gestió i organització dels busos anirà a càrrec del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida. D’aquesta manera si esteu interessats en anar i tornar en bus, cal que es poseu en contacte amb el Casal al 962389291, 6646815921 o valldalbaida@acpv.cat.

Per aquest motiu vos convidem no només a assistir a la manifestació del 16 d’abril, sinó també a convocar el major nombre de persones i a manifestar-se per totes aquelles coses que ens mereixem com a poble.

Si la vostra assistència pot anar acompanyada de música, festa i comboi, no dubteu en fer-nos-ho saber per poder organitzar-nos de la millor manera possible.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Sou un exemple de treball ben fet, entusiasme i compromís, enhorabona casal Vall d'Albaida!