4.4.11

UN CAP DE SETMANA DE TRADICIÓ, LLENGUA I REIVINDICACIÓ

Aquest divendres va començar el II Taller de Ball Tradicional Valencià. A partir d'aquest moment queda inaugurat el taller i qualsevol persona interessada en conéixer aquesta part de la nostra tradició pot adreçar-se al Casal per inscriure's (962389291, 664681591, valldalbaida@acpv.cat). La primera sessió va ser molt interessant, i hi van assistir persones de divereses localitats de la Vall d'Albaida. A les imatges podeu comprovar com de bé ho van passar.

Després de la música i el ball de carrer i de tradició va tindre lloc a Benigànim un concert de Pau Alabajos per presentar la campanya valldalbaidina de la manifestació del 16 d'Abril. El lema de la comarca serà: LA VALL D'ALBAIDA PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, AMB ELS SERVEIS PÚBLICS I CONTRA L'ALTA TENSIÓ.
Un centenar de persones van assistir al Saló d'Actes per dir "Sí a TV3, sí a la llengua, sí a la transparència". Pau Alabajos, amb la seua música compromesa va fer cantar tot l'auditori.
A l'acte estaven a la venda els bons d'ajut per fer front a les multes imposades pel govern de F.Camps a ACPV per les emissions de TV3. Podem valorar molt positivament la participació, en aquest sentit, del públic assistent. Al finalitzar l'acte es va sotejar un lot de llibres de l'editorial 3i4 amb la numeració de cada bo d'ajut.


La Fira de les Cultures de L'Olleria també va ser escenari per a que el Casal informara de la situació de TV3 al País Valencià. Bona part del públic assistent es va solidaritzar amb la causa i van adquirir els bons d'ajut que teníem a disposició.
Recordeu que pel que fa al pagament de les multes podeu ajudar-nos de diverses maneres:

  • amb un ingrés als núm. de compte:
2100 0700 12 0200294927
2077 0001 27 3103581289

  • adquirint bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros). Podeu trobar-ne al Casal o a l' octubreCCC.
  • podeu difondre la comapanya d'arreplegada de diners entre les vostres amistats i els vostres familiars. També podeu quedar-se bons d'ajut per anar venent-los.
Necessitem el vostre ajut. El País necessita el vostre ajut. Ajuda'ns a mantenir-nos en peu. Si no ens ha fet fora el franquisme, que no ho faça Camps!