6.5.11

RAFAEL AMORÓS DÓNA UNA OBRA PER FER FRONT A LES MULTES PER LES EMISSIONS DE TV3

L’artista albaidí Rafael Amorós dóna una obra a ACPV per fer front a les multes per les emissions de TV3.


Rafael Amorós, artista valldalbaidí de reconegut prestigi, ha participat en la campanya ART EN ACCIÓ i ha donat una escultura en ferro pintada al foc amb el títol “Jardí”. Aquesta escultura ha tingut tan bona acollida que tan sols en un dia en exhibició ha estat venuda.

Andreu Alfaro, Miquel Barceló i Antoni Tàpies, en col·laboració amb ACPV han impulsat una campanya anomenada ART EN ACCIÓ. Amb aquesta iniciativa es pretén implicar el col·lectiu artístic en la defensa de la llibertat d’expressió, mitjançant la donació d’obres de diversos artistes que es posaran a la venda. Els beneficis extrets de la venda de les obres aniran destinats a fer front a les multes imposades pel govern de Camps a Acció Cultural del País Valencià per les emissions de TV3, les quals sumen 800.000 euros, una xifra que posa en perill la continuïtat de l’entitat.

Des de la delegació d’ACPV a la Vall d’Albaida (Casal Jaume I) agraïm profundament aquesta col·laboració no només per l’aportació econòmica que suposa, sinó també pel suport moral i simbòlic del gest de l’artista.

El passat dissabte 30 d’abril el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida va organitzar un sopar per la llibertat d’expressió. L’acollida va ser molt bona i vora d’un centenar de persones van participar en aquest sopar de germanor que va comptar amb diverses col·laboracions musicals i poètiques. Els beneficis d’aquesta acte han anat destinats a cobrir les multes imposades per les emissions de TV3.

La donació de Rafael Amorós, la participació al sopar per la llibertat d’expressió, les donacions de particulars mitjançant l’adquisició de bons d’ajut, així com l’ampla participació a la manifestació del passat 16 d’abril, fa evident que la comarca està ben implicada en aquesta causa que reclama la llibertat d’expressió per recuperar les emissions de TV3 al País Valencià, així com la continuïtat d’ACPV i la seua delegació a la Vall d’Albaida.