28.6.11

BONA PARTICIPACIÓ A LA PRESENTACIÓ DE "FALLES SENSE TORTURA"

Extret del web de Plataforma Iniciativa Animalista

Ahir mateix, divendres, 24 de juny, vam presentar el llibre digital "Falles sense tortura" a la comarca de la Vall d'Albaida, concretament a la seua capital, Ontinyent, en un acte de presentació, convidades pels companys i companyes del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida.

La jornada va contar amb una assitència de 40 persones i es va desenvolupar d'acord al programa previst, en primer lloc amb la xarrada al voltant de la tauromàquia i les mentides que amaga aquest món, i on també es va tractar la temàtica del llibre "Falles sense tortura", i altres com l'especisme, l'ecologia, el veganisme... Una vegada conclosa la xarrada, es va donar pas a un torn de preguntes i es va encetar el debat, que va resultar molt profitós tant per al públic que va assistir, com per als ponents.

A continuació es va realitzar un sopar vegà, al mateix Casal, que també va estar organitzat per la Plataforma, i finalment vam tancar la jornada amb el concert del cantautor BauSalva. Des d'Iniciativa Animalista es va valorar la jornada com a molt positiva, ja que va contar amb una bona participació de gent, i vam tindre el recolzament del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida, l'Associació Protectora d'Animals "La Guarda", i l'Associació Protectora d'Animals de la Vall d'Albaida.

Imatges de l'acte.