16.6.11

COMUNICAT DEL CLJO DAVANT LA DECISIÓ DE L'AJUNTAMENT DE RESCINDIR EL CONTRACTE DE LLOGUER DE LA SEU

El passat divendres 10 de Juny recollirem una notificació a l’Ajuntament referent a la rescissió del contracte de lloguer del local on fins l’actualitat es trobaven situades les dependències del CLJO.

Des del CLJO volem comunicar que aquesta decisió fou presa de manera unilateral i per unanimitat per la senyora Lina Insa i la seua Junta de Govern( punt 3.3 de la Junta de Govern celebrada el passat dia 7 de Juny).


Aquesta rescissió de contracte es farà efectiva el dia 1 de Juliol, motiu pel qual hem d’anar buidant tots els materials, mobiliari i arxiu d’aquesta entitat.

Els membres de les diferents entitats joves que composem el CLJO i la totalitat de joves de la ciutat i de part de la comarca volem manifestar la nostra repulsa davant d’aquesta decisió , presa de manera unilateral i amb presses .

Manifestem la nostra indignació i repulsa i cridem a la reflexió de la ciutadania davant d’aquest fet pres de manera absolutista per l’actual alcaldessa en funcions i el seu equip de govern. Sembla que la fixació de l’equip de govern pels joves i les entitats que els representen no s’havia vist saciat fins que han pres aquesta decisió que ens aboca a un desallotjament sense precedents en la història de la nostra ciutat. Si recordem, aquest equip de govern no ha parat fins destruir la imatge , l’activitat i la il·lusió de la tasca duta a terme durant més de 20 anys per aquesta entitat. Pensàvem que amb la supressió de la partida de Joventut dedicada al CLJO en el darrer Pressupost Municipal minvarien els atacs, però no ha estat així. Tal vegada la nostra Alcaldessa ha pensat en deixar les coses ben lligades abans d’abandonar les seues funcions com a alcaldessa, d’aquesta forma deixarà un altre “maldecap” més a la nova corporació. Des del CLJO sempre la recordarem com allò que ha sigut per a nosaltres , una alcaldessa i un equip de govern que ha menyspreat i indignat els i les joves . Però amb la nostra tasca i lluita li recordarem “que ens han pogut tallar totes les flors, però mai aturaran la primavera”.

Davant el proper Ple d’Investidura i amb l’esperança que les coses canvien per a nosaltres fem una crida a les forces polítiques que en campanya mostraren el seu interès pel CLJO, per tal que les relacions de la nostra entitat amb l’Ajuntament tornen a bon port i que prenguen la voluntat política necessària per aturar aquest desgavell .