29.11.11

PREMI COL·LECTIU PER IL·LUSTRAR L'AUCA DEL CORRELLENGUA PER AL CEIP LLUÍS VIVES

Amb motiu del Correllengua 2011 en homenatge a Enric Valor i a Manuel Sanchis Guarner en el centenari del seu naixement, ACPV per primera vegada ha organitzat un Concurs de dibuix per als alumnes d'infantil i primària de les escoles del País Valencià. El concurs ha consistit a il·lustrar l'Auca del Correllengua 2011, auca que en els darrers anys ha il·lustrat el dibuixant i humorista Joan Montañés Xipelli, que en aquesta ocasió per tal d' incrementar la participació i implicació dels alumnes, es va decidir fer aquest concurs que finalitzà el 28 d'octubre.

El jurat del Concurs de dibuix del Correllengua ha decidit atorgar els següents premis per il·lustrar l’Auca de Manuel Sanchis Guarner i Enric Valor:

Primer Premi a l’alumne: Martín Iserte Puchol del CEIP “Grangel Mascarós” de l’Alcora (L’Alcalatén).

Segon Premi a l’alumne: Martin Fernández Herrera del CEIP “Carlos Sarthou” de Vila-real (Plana Baixa).

Tercer Premi a l’alumna: Inma Soler Iborra de l’Escola “Alborxí” d’Alzira (Ribera Alta).

Premi Col·lectiu als alumnes de L’Aula sisé de Primària de l’Escola “Lluís Vives” d’Ontinyent (Vall d’Albaida)

Així mateix s'acorda atorgar-li una Menció Especial fora de concurs al CEIP "Luis Vives" de Silla (L'Horta) per la realització de la Vídeo-Auca en homenatge a Enric Valor i a Manuel Sanchis Guarner.

Ahir dilluns, els alumnes de sisé de primària del CEIP Lluís Vives d’Ontinyent van rebre el Premi Col·lectiu per il·lustrar l’auca del Correllengua en homenatge a Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner. L’alumnat premiat ontinyentí va rebre a mans de la delegació d’ACPV a la Vall d’Albaida un diploma acreditatiu, cartells de l’auca que havien il·lustrat i un lot de llibres per la biblioteca de l’aula, així com un llibre per a cadascun/a dels i de les alumnes.

Aquest fet demostra la participació valldalbaidina en els actes del Correllengua i el compromís comarcal per una l’escola pública i en valencià.