28.3.12

JORNADES MERUDES DE TEATRE

Per a l’Assemblea de Joves Meruts és un plaer presentar-vos les primeres Jornades de Teatre que organitzem des de la nostra associació, unes jornades on podreu gaudir d’unes obres d’allò més diverses, per a tots els públics i preferències. La nostra voluntat ha sigut, com sempre, oferir les actuacions als preus més assequibles i adaptats a les circumstàncies del moment. Joves artistes, ontinyentins i dels voltants, ens faran passar un cap de setmana agradable al Teatre Echegaray i al recinte de la Trobada d’Escoles en valencià. Des d’espectacles basats en les nostres tradicions populars, com el que ens porta Dani Miquel, fins al monòleg d’humor més estrany i avantguardista de Miguel Noguera, passant per joves promeses locals de les arts escèniques, el conjunt de les jornades no deixarà indiferent ningú.

Divendres 30 de març: (Al Teatre Echegaray)

  • Cataclown per Galaad Torró i Carles Sanchis
La gent entra a la sala, s’asseu a les butaques, aparentment tot està a punt, però, per causes alienes a la companyia, l’escenari encara no està llest i l’espectacle es retardarà indefinidament.
Els tècnics de sala hauran de solucionar tot aquest embolic el més ràpidament possible. Agranar l’escenari, canviar bombetes, penjar el cartell central… Però no tot serà tan fàcil com sembla i es veuran immersos en una sèrie de nous problemes que caldrà resoldre i que els envoltaran en tot un seguit de situacions ridícules i divertides.
La mort em vol per Sergi Tebar i Laura Baldrés

Nil Hoffling, personatge anacrònic en un món atemporal, un escenari buit i ple de records, de somnis amb victòries i pèrdues, al canell del seu braç dret penja un drap mullat amb sang, la seua mà esquerra subjecta amb força el coll d’una botella amb poc de contingut alcohòlic però el suficientment plena per derrocar una muralla.

Nil vol fer fora tots els espectres que encadenen la seua vida, i convida a l’espectador a una introspecció per orar sobre l’essència de la pròpia existència. Ha arribat a la conclusió que hui la mort em vol…

  • Teatre Col·lectiu: OBRA SUSPESA

Dissabte 31 de març: En la Trobada d’escoles en valencià

  • Dani Miquel, El Cantacançons
Cantacançons per a menuts i majors que recull les cançons i rondalles que ens contaven els nostres iaios i iaies al caliu del foc, en temps on no existia la televisió i èrem més feliços. espectacle dirigit al públic infantil que ens farà cantar, ballar i riure a compàs de del flabiol, la guitarra, la viola de roda i altres instruments . Un viatge que ens traslladarà als records de la infància amb les cançons populars.
——————————————————————————————————————–
• Última incorporació: Rocambolesc Teatre
Una companyia de joves de València animarà els carrers de la Trobada amb una obra de teatre de carrer, una performance itinerant que tractarà sobre l’educació pública i les retallades que el govern està duent a terme.