28.3.12

ÚLTIMA REFORESTACIÓ DE LA TEMPORADA DE L'ARREL

En novembre del 2010, un grup de xiquetes i xiquets s'aplegaren al viver forestal de la Colla Ecologista l'Arrel per a sembrar llavors de roure (Q. faginea) i freixe de flor (F. ornus).

Després del temps que ha passat, aquella sembra ha fructificat en uns magnífics arbres que ara toca trasplantar, amb l'esperança que un dia ens donen la seua fresca ombra i que siguen testimonis d'allò que ens succeïx, durant molts anys.

Aquest diumenge 1 d'abril, ens reunirem a les 11:00 hores a la plaça de la Coronació (el barranquet) per a trasplantar els arbres a una zona pròxima al nucli urbà. Així que quedeu tots convidats, majors i menuts, per a plantar els roures i freixes de flor. Amb aquesta activitat donarem per finalitzada la temporada de reforestacions, que encetàrem a finals d'octubre i que ha servit per a plantar 1110 plançons d'arbres i arbusts.

Si hi haguera algú que es retrassara, ens trobareu a l'estació de ferrocarril, tot just dalt de l'institut d'ensenyament secundari, fins aproximadament les 13:00 hores.

Us hi esperem.

No oblideu portar guants i aigua.