1.6.12

EL CONSELL DESTITUEIX MARIANO VIVANCOS PER HAVER ATACAT EL PROFESSORAT

Noticia publicada a Vilaweb Ontinyent

El Consell ha destituït el Director General de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva de la Conselleria, Mariano Vivancos, segons que ha confrmat el vicepresident José Ciscar en la compareixença posterior al ple d'aquest divendres. Alguns sindicats n'havien demanat la destitució per les afirmacions que va fer dimarts passat a Ontinyent, en què acusava professors i algunes direccions de centres eductius de 'fer política des de les aules per a contrarestar les polítiques del Partit Popular'. Vivancos va fer aquestes acusacions durant l'acte de la campanya governamental 'Responem', en què es va trobar amb un auditori poc condescendent.

Els sindicats havien exigit de la Conselleria d'Educació 'la rectificació i el cessament immediat d'aquest personatge, que no hauria d'estar ni un minut més en el càrrec que ocupa'.

En l'acte de dimarts a Ontinyent, Mariano Vivancos, acompanyat de la regidora del PP i exalcaldessa de la ciutat, Lina Insa, va fer un discurs molt estudiat i autoexculpatori, i va trobar-se amb un públic poc nombrós però crític. Van ser prou les interrupcions de què va ser objecte, amb moltes crítiques a la política del Consell.