13.7.12

ACPV I L'AJUNTAMENT D'ONTINYENT SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

ACPV i l’Ajuntament d’Ontinyent han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament col·labora amb la presència i activitat d’ACPV en la capital de la Vall d’Albaida, “per tal de donar suport a l’activitat de foment de la defensa i promoció del patrimoni cultural, artístic i natural del País Valencià i el desplegament d’activitats culturals”, així com “la promoció i difusió de la llengua i la cultura pròpies en tots els seus àmbits”.
El conveni és producte de l’aval d’anys de treball d’ACPV en Ontinyent i en tota la comarca de la Vall d’Albaida, i de la bona sintonia de la nostra entitat amb l’actual equip de govern, així com de la preocupació expressada per aquest per la llengua i la cultura. D’aquesta manera, la presència i activitat d’Acció Cultural a la comarca es consolida.
En l’acte formal de signatura del conveni van participar Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, del PSOE; Josep Francés, regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, de Compromís; Toni Gisbert, secretari d’ACPV; i Mariàngels Moreno, coordinadora d’ACPV a la Vall d’Albaida.