23.7.12

LA BARBARITAT DE SUBSTITUIR UN TREN PER UN BUS

Amb l'excusa de la crisi volen substituir la nostra línia per autobusos, això no s'ho creu ningú..

Vine a la concentració!!!

Dimarts 24 de juliol 20h
Plaça de la Concepció
Ontinyent


LA BARBARITAT DE SUBSTITUIR UN TREN PER UN BUS:

- Trajecte amb autobús respectant les actuals estacions: 2:43 h. - 99,2 Km. ENLLAÇ RUTA
- Trajecte amb tren, amb una línea totalment desfasada i abandonada: 1:09 h. - 64 Km.


- Tot el recorregut amb autobús es realitza per carreteres comarcals i autonòmiques, fins i tot per camins fent molts quilómetres extra, donat que la línea de ferrocarril travessa serres i valls que la carretera ha d'anar serpentejant i travessant per llocs diferents.

- El càlcul s'ha realitzat fent que l'autobús pare davant les mateixes estacions, però donat que algunes de les estacions es troben allunyades dels nuclis urbans, es podria fer que l'autobús parara dins d'aquestos i no a les estacions. Açò permetria reduir una mica el temps del viatge, no obstant això, en qualsevol cas la duració del viatge continuaria sent més del doble del que li costa al tren.

- Quan es suprimeix un servei temporalment (per alguna incidència o obres) Renfe te el costum de que si son pocs els usuaris que volen anar a una estació en concret, llogar un taxi en compte d'un autobús sencer. Si açò s'aplicara a aquesta línea per alleugerir la ruta de l'autobús, el cost real del servei sería molt mes car i insostenible que el manteniment del tren. (A banda dels costos ecològics que implica).

PLATAFORMA SALVEM EL TREN