26.9.12

VOS SUGGERIM: LA CIUTAT INCLUSIVA

L’ASSOCIACIÓ D’ARQUITECTES D’ONTINYENT ARQ-O CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE L’ARQUITECTURA AMB LA JORNADA “LA CIUTAT INCLUSIVA. PISTES PER AL DISSENY SENSORIAL DE L’ESPAI PÚBLIC”.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Arquitectura, que enguany es presenta amb el lema “L’arquitecte: Agent transformador de la ciutat”, el proper 1 d’octubre l’Associació d’Arquitectes d’Ontinyent -ARQ-O- organitza la jornada “La ciutat inclusiva. Pistes per al disseny sensorial de l'espai públic”, que tindrà lloc a les 19h a la seu de COEVAL (Avinguda del Tèxtil 22 d’Ontinyent).

La ponència sobre espais urbans inclusius estarà a càrrec d’Arnau Boix, arquitecte especialitzat en accessibilitat i disseny per a tothom, i soci fundador de l’Equip de Projectes MicroGaia.

L’Associació d’Arquitectes, des del convenciment que l’arquitectura i l’urbanisme afecten de forma important a la vida de les persones, pretén estendre la convocatòria a tots els ciutadans sensibilitzats amb el disseny d’espais públics integradors, amb la intenció d’encetar el debat entre tècnics i veïns d’una ciutat que acull tot tipus de gent i circumstàncies.

Com ha de ser l’espai que comparteixen des dels més menuts als més grans? Persones amb qualsevol tipus de diversitat funcional i edat que passegen, treballen, juguen, descansen, gaudeixen i es relacionen a una ciutat que ha d’integrar tothom, necessàriament han de participar d’una qüestió complexa.