6.2.13

ACPV ESPERARÀ A REOBRIR LES EMISSIONS DE TV3 CONFIANT EN EL DIÀLEG OBERT ENTRE ELS GOVERNS DE LA GENERALITAT VALENCIANA I CATALANA

L’entitat respon així al desig dels dos governs de resoldre la reciprocitat de les emissions a través de la negociació 


Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és coneixedora del fet que els Governs valencià i català han obert una via de diàleg per estudiar la possibilitat d’arribar a un acord de reciprocitat de les emissions de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals i Ràdio Televisió Valenciana.

ACPV expressa el seu desig que el diàleg tinga un resultat positiu, de manera que quede definitivament garantida l’arribada dels canals de Televisió de Catalunya al País Valencià i els de Televisió Valenciana a Catalunya, com sempre ha estat el nostre objectiu. Per tant, l’entitat expressa el seu suport a tots els esforços destinats a aconseguir-ho.

ACPV, donada la situació i la possibilitat d’acord, considera que ha d’actuar com a un element que facilite el diàleg i, per tant, manifesta el seu suport a l’acord de reciprocitat, en el benentés que siga efectiu en un marge raonable de temps.

Si no fora així, consideraria la reobertura dels seus repetidors, atenent a la voluntat molt àmpliament expressada pels socis de l’entitat. I també per extensos sectors de l’opinió pública, tal com reconeix la sentència del Tribunal Suprem.