15.2.13

ACPV MOSTRA LA SEUA SOLIDARITAT AMB TOTS ELS TRABALLADORS AFECTATS PER L'ERO A RTVV

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) vol expressar la seua solidaritat amb els treballadors que han estat acomiadats o afectats per l'ERO de Canal 9, i reiterar la reivindicació d'una Radio Televisió Valenciana pública de qualitat i en valencià.

El Govern valencià està duent a terme polítiques de desmantellament del servei públic valencià en tots els àmbits, i el comunicatiu no és un dels menys importants. Cal tenir molt present la història de mala gestió i politització que ha patit històricament RTVV, agreujades els darrers anys, i per tant les responsabilitats polítiques que són a la base de la situació actual i que, a més, provoquen situacions personals injustes que han de patir professionals reconeguts.
Després d'anys de treballar per la plena legalització de TV3 al País Valencià i per l'intercanvi dels senyals de les ràdios i televisions públiques catalanes i valencianes, la situació a la que s'ha vist abocada RTVV és una mala notícia per la construcció d'un àmbit comunicatiu en l'àmbit lingüístic català, i l'ERO ni és la solució ni afronta les causes profundes que han portat RTVV on és.