15.3.13

DOBLE PROPOSTA POÈTICA


Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia i coincidint amb l'any Estellés i l'any Espriu volem celebrar especialment aquest dia institucionalitzat per la UNESCO des de l'any 1999. Per això volem convidar-te a un recital que tindrà lloc el dijous 21 de març, a les 20h al Parc V.A. Estellés. Ens agradaria que el recital fora espontani i que ens recitares el poema que més t'agrade ja siga propi o del teu poeta/essa preferit.
T’esperem!


Alba Álvarez ha convertit el seu blog, Sol de mitjanit a Reykjavik en paper. Calia que passés, perquè Alba ha anat farcint la seua poètica de qüestions molt físiques: de la física de la geografia humana (l’orografia de la pell) i de la geografia política (el territori que cal alliberar). A cada poema que avances no pots evitar evocar el record del mestre Estellés, quan ella extrau olors i sabors i sorolls i et permet afegir la resta dels sentits sobre la traça dels seus versos, i apamar el desig, el dolor, el somni... de cada cosa que passa.

Alba estarà amb nosaltres el divendres 22 de març a les 20h al Casal Jaume I. Podrem escoltar-la i parlar amb ella de poesia i literatura.
Presentació del llibre i de la poetessa a càrrec de Josep Antoni Alfonso.