20.3.13

ELS COLORS DEL ROIG, EL QUART CD D'ATZUKAK


Atzukak és un grup de rock nascut a la Vall d'Albaida l'any 1995. Amb 3 cds editats; Atzukak (homònim) l'any 1999, Gatzara l'any 2003, a l'Atzar l'any 2008. Ha participat en nombrosos concerts i festivals com El Carrascar, l'Almadrava rock, les barraques de Banyoles, el correllengua a Perpinyà, l'acampallengua de la franja de ponent o l'aplec dels ports. Va guanyar els premis millor grup de rock valencià de Ràdio nova, grup revelació del programa a la nostra marxa o el concurs de rock de la ciutat d'Ontinyent.

Després d'un descans i havent agafat forces, Atzukak torna a la càrrega i ho fa amb un nou cd: ELS COLORS DEL ROIG. Un disc senzill, directe, sincer, que despulla al grup com mai abans ho havien fet. Un disc que naix des de la Vall d'Albaida per arribar fins els racons més llunyans, amb Carles Cerdà a la veu i guitarra, Hèctor Reig a la guitarra, David Vidal al baix, Xavi Martí als teclat i Dani Cerdà a la bateria i un bon grapat de col·laboracions com Josep Bas a la bateria, Tomàs Quiñones al Baix, Xus Gandia a la dolçaina, Miki Garcia al trombó, Salva Berenguer a la trompeta, Pablo Gisbert a la guitarra, Miguel Ribera a les veus o Joanet Mayor i Miguel Ramos a les percussions, entre d'altres, fan un repàs per 16 cançons carregades de sentiment, passió, ràbia, alegria, lluita o festa. Un cd que prompte es convertirà també en vídeo, ja que es gravarà un videoclip de la majoria de cançons.

Cançons com “La nostra vall” o “L'oració” on retraten els camins de la seua vall, per on tantes vegades han volat, o “Recorde”, un passeig a l'infantesa del grup, o “Tornar”, un crit d'esperança per tota la gent que eix a prendre els carrers per que creu que altre món és possible, o “eres” una cançó que retrata la societat de consum i de cult al cos que vivim, o “Caminaré”, un viatge a l'infinit.

Enregistrat els mesos de setembre, octubre i novembre de 2012 al SECÀ d'Ontinyent per Carles Cerdà i mesclat i masteritzat els mesos de gener i febrer de 2013 als estudis SP de Real de Gandia per Sergio Peirò.

Atzukak encetarà una nova gira per presentar este nou cd que els portarà a Ontinyent, Gandia, Benigànim, València, Barcelona, Xàbia, entre altres llocs.

Per tal de poder seguir a atzukak ho podeu fer mitjançant la pàgina web www.atzukak.org, el canal de facebook d'atzukak, al twitter, el canal de youtube de culderock atzukak, o al myspace.com/atzukak.