22.5.13

AQUEST CAP DE SETMANA....GUIA DE PERDUTS. TERTÚLIA DEL DESERT DE LA PARAULA
Divendres 24 de maig a les 20h, al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

Presentació del poemari "Guia de perduts" del poeta Ivan Brull a les 20h al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida. Després sopar i tertúlia al Casal.
Presenta Pep AlfonsoDESCOBRIM EL JARDÍ DEL FONDO
Dissabte 25 de maig a les 18:30h, al Jardí del Fondo (Ràfol de Salem)

En aquesta ocasió DESCOBRIM un hort hereu dels jardins islàmics, estructurat en tres terrasses dedicades a les plantes de flor, al cultiu de flors i arbres fruiters, i a arbres i plantes silvestres. Els seus promotors, Ximo Sánchez i Julio Lacarra, van començar el 1990 aquest projecte que ja l’any 2006 va rebre el premi Magister de la Universitat Politècnica de València.

Cal confirmar la vostra assistència abans del dijous 23 de maig als telèfons 962383751, 664681591, o al correu electrònic valldalbaida@acpv.cat

L’activitat és gratuïta.

Ho organitza: Casal Jaume I de la Vall d’Albaida
Hi col·labora: Muntis, Vilaweb Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent. DESCOBRIM EL CELLER LA MUNTANYA
Diumenge 26 de maig a les 10h, al Celler la Muntanya (Muro d’Alcoi)

DESCOBRIM el Celler la Muntanya, un projecte que s’abasteix de raïm mitjançant la iniciativa Microvinya. D’aquesta manera permet la participació de vinya xicoteta, nova i recuperada, en una terra que antigament era de gran importància vinícola. La rendibilitat es així econòmica, social, cultural i mediambiental. 

Descobrirem el celler, algunes de les terres que l’abasteixen, farem degustació de tots els vins acompanyats per un esmorzar, i gaudirem de la paraula de Joan Cascant que ens transportarà a una reflexió sobre la sostenibilitat.

Cal confirmar l’assistència abans del dijous 23 de maig als telèfons 962383751, 664681591 o al correu electrònic valldalbaida@acpv.cat

El preu de l’activitat (visita guiada, degustació i esmorzar) és de 8 euros (per als socis i les sòcies d’ACPV) i 10 euros (per al públic en general).

Ho organitza: Casal Jaume I de la Vall d’Albaida
Hi col·labora: Muntis, Vilaweb Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent.