31.5.13

ONTINYENT, POBLE DEL PAÍS VALENCIÀ

El concert Ontinyent, poble del País Valencià tindrà lloc el 8 de juny de 18.00 a 22.00 hores als jardins de la Glorieta, organitzat per les Regidories de Joventut i Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent. 
El responsable de les mateixes, l’edil Pepe Pla, destacava que Ontinyent "no va a retrocedir front als atacs a la llengua i cultura valencianes: hem estat, som i serem un poble del País Valencià”, confirmant que des que es va llançar la idea “s’ha afegit molta gent de dins i fora de la comarca, i esperem comptar també amb l’afluència de públic de moltes localitats veïnes", explicava.
Des de l’Ajuntament d’Ontinyent es disposarà la infraestructura necessària i s’està organitzant un esdeveniment al qual ja han confirmat la seua presència artistes i grups com Tashkenti, la Trocamba Matanusca, Kaoba, Carles Pastor, Neuròtics, Mal Abuso, La Marabunta, Toni el de l’Hostal, Andreu Valor, Hugo Màs o Pep Gimeno Botifarra, "a més d’alguna altra actuació sorpresa que encara no podem avançar", afegia el regidor.
Pla explicava així mateix que el concert portarà aparellades altres activitats com paradetes d’artesania o un espai pictòric en el qual els assistents podran expressar-se artísticament en un gran llenç. 
"No és un concert de reivindicació, sinó de normalització del terme País Valencià, al qual volem que acudeixa tota la família, per això comença a les 18.00 hores i tindrem també altres activitats", afegia el regidor, qui concloïa convidant a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes "a acudir i donar suport a la cultura i la llengua valencianes".