7.4.14

Presentació del llibre "Quan caminàrem la nit" i Partida de Trivial

El pròxim divendres dia 11 d'abril a les 20h al Casal tindrem una sessió especial amb Joanjo Garcia, que vindrà a presentar-nos el seu llibre "Quan caminàrem la nit" premi Enric Valor de novel·la. Però amb aquesta presentació no acaba aquest esdeveniment, ja que Joanjo Garcia és un especialista en partides de Trivial, ja que habitualment en realitza al Cap i Casal.


En la presentació d'aquesta novel·la descobrirem que darrere dels interrogants de la nit del 23-F s’a‌maga un colpidor secret familiar. Quan Jerry Dalmau decideix revelar-lo a la seua germana, el pes de la hipocresia d'una època, la negació de les llibertats més bàsiques i la perpetuació d'una tradició en forma de falsedat esdevenen terriblement presents. 

Alhora, una història paral·lela ens acosta els protagonistes del tardofranquisme, les seues 
ambicions personals i les seues aspiracions col·lectives, així com les pors, les esperances i les possibilitats. Ambdues narracions conflueixen en una cruïlla de mentides que esclataran quan Tejero cride: «¡Quieto todo el mundo!». A través d’una trama intrigant, aquesta novel·la guardonada amb el Premi Enric Valor de Novel·la llança una mirada crítica a un episodi decisiu en la nostra història més pròxima.

La partida de Trivial estarà preparada i presentada per Joanjo Garcia, que compta amb una llarga experiència de partides a València. Es tractarà d'una partida que realitzarem per grups, les preguntes seran de cultura general, però això sí, en la nostra llengua. No cal que vingueu amb un grup ja format, ja que de ben segur ací en serem molts!

Eres una rata sabuda? Vols passar una bona estona amb els amics mentre prens alguna cosa? Vols riure molt? Vols jugar en la teua llengua? Doncs vine a jugar al Trivial en valencià!