19.5.14

V Edició del Cicle TASTANT TASTANT, tast d'ORXATA

El pròxim dia 30 de maig a les 20h al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida iniciem la 5a edició del Cicle Tastant Tastant amb un tast d'orxata de la mà de “Terra i Xufa”, a més ens presentaran altres dels seus productes com l'oli o la cervesa, això sí, tot elaborat de manera ecològica i amb Denominació d'Orige de la Xufa de València.

La participació al tast és gratuïta però cal inscriure’s fins el dijous previ a cada tast als telèfons 962383751 o al 664681591 o a valldalbaida@acpv.cat


A més, ja vos avancem que per al divendres 6 de juny 20h tindrem el tast d'oli de la Cooperativa d'oli d'Ontinyent que ens presentarà el seu oli ecològic verge extra que ha sigut guardonat amb el 1er premi de la Cata “Els Bodeguers” de 2013.

I el divendres 13 de juny també a les 20h el tast de formatge de la mà de l'Heretat de Pere de Quatretonda que farà de les delícies dels assistents amb els seus formatges de llet de cabra artesans. A mé,s este projecte cooperatiu suposa tant la recuperació ramadera de la zona, com l'elaboració de formatges, alhora que s'impulsa en la comarca el turisme rural.

Tots els tasts tindran lloc al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida a les 20h.