30.6.14

25è ANIVERSARI DE LA COLLA ECOLOGISTA L'ARREL

Volem donar l'enhorabona a la Colla Ecologista l'Arrel pels seus 25 anys de feina!
Vos convidem a participar de les activitats pensades per a l'ocasió.
 ****

La Colla Ecologista l'Arrel compleix enguany 25 anys d'existència i voldríem que ens acompanyares en la celebració del proper dissabte 5 de juliol.

El col·lectiu es va formar a partir d'una cèl·lula sorgida al Grup d'Escoltes Màfeking-167 (Ontinyent) en 1989. Posteriorment es va integrar en el Centre Excursionista d'Ontinyent per a, finalment en 1995, constituir-se com a l'associació que coneixem actualment.

En els orígens, la intenció era gestionar un viver forestal i realitzar reforestacions. En la actualitat, el radi d'acció del col·lectiu s'extén també a l'educació ambiental, la gestió d'horts urbans i la realització de treballs de silvicultura.

En definitiva, són 25 anys que han passat ràpids com un bufit. A través de la gestió d'uns minsos recursos, en què Caixa Ontinyent ha estat el principal benefactor, s'han realitzat, des de les nostres possiblitats, tasques de transformació i millora del món en què vivim.

Tot ha estat possible gràcies a l'aportació callada i desinteressada d'un fum de gent, a més de la que vindrà en el futur. El dissabte 5 de juliol és un dia per a agrair el fet que estigues allà, fer una breu mirada enrere i compartir les vivències tingudes, a l'entorn de la taula.

Ens reunirem al local cedit per l'Assemblea de Joves Meruts, CA LA MERA, c/ Joan Belda Pastor, núm. 10, Sant Rafel.

PROGRAMA DE FESTEJOS:

18:00 h (1a. convocatòria) i 18:30 h (2a. convocatòria): Assemblea General
20:00 h: Valoracions i reflexions de 25 anys de lluita ecologista. Projectes en marxa.
21:00 h: Sopar de germanor. El sopar serà baix braç, es facilitarà la beguda i cacaus de picadeta, encara que podeu enriquir-la amb les aportacions que cregau necessàries. Aquells/es que ho desitgen, poden fer un pastís i, així, la celebració d'aniversari serà completa.

Aprofitarem també per a presentar formalment la nova imatge de l'Arrel. A més a més, hem preparat una samarreta per a commemorar aquesta fita, el disseny de la qual, el podeu observar a l'arxiu adjunt. Es vendran a 8€, obtenint un benefici de 3€ per samarreta que serà usat per a pagar les despeses de la celebració. Per a saber el nombre de samarretes que anem a necessitar, t'agrairíem que, amb la confirmació d'assistència, ens digueres quantes samarretes vols i de quina talla. 

Talles disponibles:
  • Home (S, M, L, XL)
  • Dona (S, M, L)
  • Xiquets (6, 8, 10)
Per a facilitar l'organització, per favor, confirma enviant un correu a colla.ecologista.arrel@gmail.com

Ajudeu-nos a fer difusió. Està tothom convidat.

Gràcies. Us hi esperem.


--