30.12.14

CLUB DE LECTURA ITINERANT, UNA PROPOSTA DE RENADIU

Compartim amb vosaltres aquesta proposta de Renadiu!

El col·lectiu Renadiu d’escriptors i escriptores de la Vall d’Albaida enceta l’any amb una iniciativa lectora. Volem compartir amb vosaltres la nostra passió lectora i escampar per tota la Vall la llavor de les lletres valencianes actuals. Els nostres autors i autores coetanis ens poden fer gaudir de l’univers més pròxim, fantàstic, històric, negre, intrigant, poètic... La criatura té per nom “Renadiu, club de lectura itinerant”. Per tant la vocació d’aquest club de és viatjar per les terres de la Vall Blanca a lloms dels llibres i de la ma dels nostres autors i autores.

Volem començar aquesta aventura de lletres amb la immersió en un tema de plena actualitat com és el proposat per Esperança Camps i Empar Marco al seu llibre Vertigen. Encetarem tertúlia literària a Ontinyent al café Món Petit el pròxim dissabte 7 de febrer. Per compartir lletres vos proposem esmorzar i per tant ens trobarem al café situat al carrer Músic Martínez Valls número 49. A l’hora de l’esmorzar, és a dir sobre les 10 del matí. En breu anirem confirmant horari, menú i el més important l’assistència de les autores a l’esdeveniment.

Demaneu als reis de l’orient que vos porten el llibre i comencem l’any amb bona lletra.

Salutacions i bon any des del col·lectiu Renadiu,

PS. Ens agradaria que compartireu l'esdevenimaent amb els vostres contactes i fereu difusió d'aquesta activitat que vol ser el principi d'una activitat que vaja més enllà en l'animació lectora des del col·lectiu Renadiu. Moltes gràcies per la vostra participació.