28.1.15

RECOMANACIONS PER AL CAP DE SETMANA. IEVA I FUNDACIÓ SALVADOR MOLLÀ

El Casal col·labora amb aquestes dues activitats proposades per la Fundació Salvador Mollà per a aquest cap de setmana. Podeu trobar les entrades anticipades al Casal.


També vos recomanem aquesta proposta de l'IEVA
"Els valencians al 2015. De la tempesta perfecta a l'any zero?"
Nou Espai d'Opinió, a càrrec de Josep V. Boira, professor de Geografia Urbana de la Universitat de València.
Reprenem les cites dels Espais d’Opinió, conferències públiques organitzades per l’IEVA on plantegem temes d’actualitat per a la comarca, majoritàriament qüestions estructurals que cohesionen i donen forma a la Vall d’Albaida com a espai comú de convivència.
En aquesta ocasió tornem a parlar de les infraestructures que vertebren l’espai valencià, i també de les estructures econòmiques i productives del nostre país. Ens en parlarà el professor de Geografia Urbana de la Universitat de València, Josep V. Boira, qui farà la conferencia "Els valencians al 2015. De la tempesta perfecta a l'any zero?"
L'any 2012, el professor Josep V. Boira, especialitzat en temes d'infraestructures i qüestions territorials, va publicar el llibre "Valencia, la tormenta perfecta", una anàlisi del model econòmic valencià i de la pèssima situació financera que, dos anys després, s'ha agreujat de manera alarmant. Ara, ens explicarà quina és la situació actual, i quines són les actituds que cal prendre per a intentar eixir-ne des del punt de vista econòmic, però també del polític i social.
L’acte serà aquest divendres 30 de gener, a les 19.30 h, al Centre Cultural de Caixa Ontinyent (C/ Gomis, 3 – Ontinyent). Entrada lliure