24.3.15

EL FINANÇAMENT VALENCIÀ A DEBAT


Vos convidem a participar d'aquesta proposta de l'Espai d'Opinió de l'IEVA en què es presenta el llibre de Vicent Cucarella, El finançament valencià. De la submissió al canvi necessari
Posteriorment hi participaran en un debat obert, a més de l'autor,  representants de diversos partits polítics. 
Ramon Soler, president d'ATEVAL, tresorer de l'Institut Villalonga i president del Cercle d'Economia de la Safor, presentarà i moderarà l'acte.

Ací teniu la presentació del llibre que es presentarà: 

Sovint escoltem que els valencians patim dèficit fiscal. Però sabem realment què significa això? És una malaltia crònica o hi ha alguna cura? I, sobretot, quina trans­cendència té per als ciutadans? Amb voluntat clarament divulgadora, aquest llibre explica d’una manera molt entenedora la situació de les finances públiques valencianes. Però, a banda d’anàlisi i crítica, El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari aporta possibles línies d’actuació per a posar fi a la greu situació financera que ens ofega.  
Com a complement perfecte del text, les il·lustracions del popular humorista gràfic Ortifus, carregades d’ironia i crítica, aporten un valor especial a una obra imprescindible per a entendre com els valencians hem arribat a ser la comunitat més endeutada de tot l’Estat.

I ací podeu llegir-ne un fragment.