17.3.15

HOMENATGE POPULAR A OVIDI MONTLLOR.

Des del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida – ACPV volem retre homenatge a Ovidi Montllor en el vintè aniversari de la seua mort, implicant-nos així amb l'Any Ovidi Montllor i la proposta de fer sonar el seu nom arreu del país.

L'objectiu principal d'aquest homenatge popular és atorgar la veu a la ciutadania per tal d'expressar i d'interpretar la figura d'Ovidi i de les seues cançons, obres, paraules... D'aquesta manera, tothom que hi vulga participar està convidat a fer-ho.

Aquest homenatge busca ser també un espai de trobada de diverses inquietuds artístiques per tal de promoure la participació i el coneixement del nostre entorn cultural i lingüístic. Així mateix volem entendre'l com una aposta popular per dignificar el poder ciutadà per reconèixer els seus artistes. L'acció ciutadana ha de cobrar vida, i aquesta aposta en clau positiva és una bona ocasió per assolir l'empoderament del poble.

Aquesta manera de procedir té el seu antecedent més recent en l'Homenatge a Vicent Andrés Estellés que va tindré lloc al maig del 2012. Tot i que prèviament altres col·lectius havien treballat d'aquesta manera figures com la del mateix Ovidi i la de Miguel Hernández. En aquest blog: http://homenatgeestelles.blogspot.com.es/ es pot apreciar la proposta estellesiana.

BASES DE PARTICIPACIÓ

En què consisteix?

L'Homenatge Popular a Ovidi Montllor consta d'un acte que tindrà lloc el proper divendres 15 de maig a les 19:30h al Centre Cultural Caixa Ontinyent, en que diverses accions escèniques seran interpretades per tal de donar vida a les paraules de l'alcoià.

Qui pot participar?

Poden participar totes aquelles persones a títol individual o grups de persones de manera col·lectiva que senten interès per la figura d'Ovidi.

Artistes de la paraula, de la dansa, de la cançó, de la música, de la plàstica, del teatre, de la performance... de tarannà professional o amateur; entitats; col·lectius; escoles; famílies... Tothom i té cabuda en aquest homenatge popular.
 

Com pots participar?

Les persones interessades a participar han d'emplenar la fitxa d'inscripció corresponent i lliurar-la a l'adreça electrònica valldalbaida@acpv.cat o al Carrer Jaume I el Conqueridor, 13, baix (Ontinyent).
La fitxa s'ha d'entregar amb data límit el 14 d'abril.
 
Quin tipus d'aportació hi puc fer?

Podeu aportar interpretacions pròpies de les cançons, poemes, i accions teatrals i cinematogràfiques de l'Ovidi.

També podeu aportar qualsevol obra poètica, musical, escènica que vos inspire la figura de l'Ovidi i la seua obra.

La vostra aportació no pot tindre una durada superior a 4minuts en la seua posada en escena.

Observacions

Si se vos ocorre cap altra forma de participar que no ha sigut exposada ací, no dubteu en comentar-nos-ho... Recordeu que aquest homenatge existeix gràcies a la vostra participació.

En algunes de les formes de participació, així com a les fitxes d’inscripció vos demanem les vostres dades de contacte. Aquesta informació ens permetrà d’una banda, comunicar-nos més fàcilment amb vosaltres; i d’altra, poder fer menció de la vostra participació en els fulls informatius.

Si la participació és molt nombrosa i no fora viable l’exposició i/o participació en el recital de totes les obres presentades, l’organització es reserva el dret d’ajustar-la. Així i tot intentarem que totes les persones interessades puguen participar-hi.


Vos recomanem     que consulteu amb freqüència el blog www.casalvalldalbaida.blogspot.com , en el qual podreu trobar tota la informació actualitzada referent a l’Homenatge Popular a Ovidi Montllor.


AIXÍ QUE, si tens ganes de participar en un acte emotiu, integrador, cultural, col·lectiu, acomboiador, encisador, on tu tens la veu i la paraula, on pots mostrar el teu interès i admiració per Ovidi Montllor, aquesta és la teua oportunitat.
Comptem amb tu!

Per a qualsevol qüestió podeu posar-vos en contacte amb nosaltres als telèfons 962383751 -  664681591 o a valldalbaida@acpv.cat