17.4.15

LABORATORI ESCÈNIC. L'ACCIÓ I EL MOVIMENT EN EL TEATRE


Aquest és un taller enfocat a la recerca i la creació escènica a través del treball del cos i del teatre d'acció. Fusionem diverses disciplines artístiques i nous llenguatges.
Els objectius generals del curs són:
  • Investigar, descobrir i experimentar la potencialitat expressiva del nostre cos. 
  • Conrear la creativitat, la imaginació, la percepció i la sensibilitat a nivell individual i col·lectiu. Desenvolupar l'autonomia personal en totes les seues dimensions afavorint el desenvolupament de la creativitat. 
  • Potenciar la capacitat de relació interpersonal per mitjà del treball compartit aprenent a valorar la importància del treball que cadascun realitza. 
  • Experimentar les possibilitats de l'expressió, la creació col·lectiva i la posada en escena com a mitjà de comunicació i de relació amb l'entorn.

Utilitzarem els recursos de l'expressió i de la comunicació en situacions dramàtiques definides assumint rols i emprant tècniques derivades del llenguatge teatral. 
El cos serà el protagonista d'aquesta sessió on el cos i la veu prendran part en la comunicació interpersonal i artística. El nostre cos és un mitjà de desenvolupament personal, de relació, d'expressió, de comunicació, de creació personal i d'educació estètica. 
Aquest taller està pensat per a persones adultes de qualsevol edat. No cal tindre experiència prèvia. 
El taller tindrà lloc a les instal·lacions del gimnàs del CEIP Lluís Vives d'Ontinyent, el dissabte 9 de maig de 16h a 20h.
Podeu inscriure-vos fins el dimarts 5 de maig al telèfon 962383751 - 664681591, o a valldalbaida@acpv.cat o al Carrer Jaume I el Conqueridor, 13.
L'aportació és de 12 euros, 10 euros per als socis i les sòcies d'ACPV. 
El taller està impartit per Alexandra Rodes i Eli Sogorb. 
Aquest és l'enllaç d'algunes imatges del darrer taller impartit a Ontinyent per les docents.