9.6.15

VI CICLE TASTANT TASTANT

Un any més ens en endinsem a tastar les propostes que la nostra terreta ens ofereix amb el VI CICLE TASTANT TASTANT. 

Enguany comencem el cicle, TASTANT TASTANT HERBES MENGÍVOLES. Casimir Romero i Paco Garrido han promogut la publicació d'un projecte editorial mitjançant el micromecenatge per tal de traure a la llum Les herbes mengívoles. En altre temps, en el temps de la fam, les herbes mengívoles van jugar un paper important en l'alimentació de la gent.  El dijous 18 de juny  teniu l'oportunitat de tastar tres receptes cuinades per Casimir i anar fent goleta.

I el divendres 26 de juny seguim TASTANT TASTANT CAPRICIS SALUDABLES, de la mà d'Ana Santos. En aquesta ocasió podrem tastar batuts, flams, bombons... amb ingredients saludables, biològics i boníssims. A més, podreu participar en l'elaboració d'algunes de les receptes i veure com de senzill és menjar bo i saludable. 

La participació a ambdós tasts és gratuïta, però cal que formalitzeu la vostra inscripció als telèfons 962383751- 664681591, o a valldalbaida@acpv.cat. Podeu inscriure-vos fins dos dies abans de cada tast. Les places són limitades.

Els actes seran a les 19:30h a la seu del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida (Carrer Jaume I el Conqueridor, 13. Ontinyent).