20.6.15

VOS CONVIDEM A DESCOBRIR ELS TRESORS D'UN BARRI

Vos animem a participar d'aquesta proposta que ens ofereix l'Associació de Veïns i Veïnes del Poble Nou amb qui hem volgut col·laborar:
Ja fa mig any que ens vam capficar al projecte POBLE NOU ENDINS per tal de donar a conèixer la part més íntima del nostre barri en un context cultural. Ara, vos proposem dos matins en els quals podreu descobrir de la mà de Rafa Ballester el patrimoni monumental del barri. 
Així, el diumenge 28 de juny a les 9h, visitarem l'Església de l'Arcàngel Miquel i l'Ermiteta de la Concepció. El punt de trobada s'ha establert a aquesta darrera, al carrer Sant Antoni, 22. 
El diumenge següent, el 5 de juny, a la mateixa hora, podrem conèixer la Parròquia de Sant Carles i l'Església de Sant Francesc, ambdues situades al Carrer Major. El punt de trobada serà a la porta de la Parròquia de Sant Carles (carrer Maians, 55).
Les visites són gratuïtes i de lliure participació.
Rafa Ballester, qui ens acompanyarà en aquestes visites és, a més de veí del barri i membre de l'entitat organitzadora, membre de la Colla de Campaners, escultor, col·leccionista, dansador i un gran coneixedor del nostre patrimoni, entre moltes altres coses. 
L'acte, organitzat per l'Associació de Veïns i Veïnes del Poble Nou dins del projecte Poble Nou Endins, compta amb la col·laboració de la Colla de Campaners d'Ontinyent, la Regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament d'Ontinyent, VilaWeb Ontinyent i ACPV. 
Vos convidem a participar d'aquesta proposta que ens convida a descobrir el nostre entorn de manera conscient.