9.9.15

FESTA ESTELLÉS AL CASAL D'ACPV

Som molts els que estimem i admirem Vicent Andŕes Estellés. I per això, l'escriptor Josep Lozano va llançar fa sis anys la proposta d'organitzar la Festa Estellés. Des del Casal ens hem unit en diverses ocasions (2011 i 2012) , i enguany ho farem el proper divendres 25 de setembre a la seu del Casal d'ACPV a la Vall d'Albaida (Carrer Jaume I el Conqueridor, 13)

Hem apostat per fer una festa que ens permeta aprendre, gaudir, menjar, recitar i escoltar. Per això, a les 20h,  començarem la festa amb la xerrada EL COMPROMÍS A L'OBRA DE VICENT ANDRÉS ESTELLÉS, a càrrec del professor i estudiós de l'obra estellesiana Jordi Oviedo. 

Seguidament prepararem un SOPAR EN CLAU ESTELLESIANA al qual podreu assistir amb la reserva prèvia de la vostra plaça (962383751 - 664681591 - valldalbaida@acpv.cat).  Ací podeu consultar el menú. El preu del sopar és de 10 euros per al públic en general i de 7 euros per als socis i sòcies d'ACPV.

En acabar de sopar farem el RECITAL, on llegirem diversos poemes de Vicent Andrés Estellés. Cadascú pot fer la seua aportació lliurement. Posarem a la vostra disposició diversos poemes de l'Estellés per si vos animeu a participar i no heu portat els vostres llibres. 

I d'aquesta manera tan senzilla, retrem homenatge al poeta de Burjassot. Perquè  ens l'estimem, junts el gaudirem.

Vos esperem!