10.12.15

TEATRE D'ACCIÓ PER A XIQUETS I XIQUETES

Aquest taller busca facilitar recursos artístics i corporals per als xiquets i xiquetes, a través dels quals explorar el seu propi llenguatge per crear de manera autònoma i interdependent. Es tracta d'oferir un espai de llibertat expressiva on crear de forma natural i orgànica.

El treball permetrà el desenvolupament físic i de moviment, social, multicultural i estètic (harmonia i bellesa interior i exterior). Tot basant-se en les seues necessitats físiques i emocionals.

Tot això mitjançant el teatre d'acció per tal d'explorar a través de l'acció, el cos i l'espai. El teatre d'acció va més enllà del teatre mateix, ja que facilita que cadascú explore i desenvolupe un llenguatge multidisciplinari, on es conjuguen diversos recursos: el text, la paraula, el so, el moviment, el disseny artístic, l'acció física i el joc teatral.

El taller tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre d'11h a 13h al Centre Cívic de Sant Rafel.
L'aportació econòmica és de 20 euros (18 euros per a socis i sòcies d'ACPV).
Inscripcions fins el dimecres 23 de desembre, al valldalbaida@acpv.cat o 606253690.

Alexandra Rodes, és llicenciada en Belles Arts i ha realitzat diversos estudis teatrals. Toca l'mbira, un instrument africà que va aprendre a tocar a Brighton. Amb el projecte La Niña Barro ha rebut diversos premis de reconegut prestigi internacional. Ha treballat la performance i el teatre amb xiquets i xiquetes de diverses edats.