13.5.16

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: "ESTIMA PER L'ENTORN" al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV

El proper divendres 20 de maig a les 20h inaugurem al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV (C/ Ramon Llin nº10, Sant Rafel. Ontinyent) l'exposició fotogràfica "ESTIMA PER L'ENTORN" organitzada pel Col·lectiu l'Esquella. 

El Col·lectiu l'Esquella és un grup de persones pertanyents a Agres i Ontinyent que naix d'un fort compromís per la defensa i promoció del patrimoni rural i, per tant, per la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.

A l'exposició que tindrem al Casal mostren una sèrie de fotografies protagonitzades per camperols/es de les comarques de la diània; camperols/es que duen a terme agricultura ecològica o ramaderia extensiva amb l'objectiu d'oferir productes més saludables i sostenibles amb el medi. 

Aquest divendres 20, presentarem aquesta exposició (la qual estarà disponible al Casal Jaume I fins al divendres 27 de maig) junt a una taula redona on participaran alguns dels fotògrafs/es i alguns d'aquests herois i heroïnes:
  • Bancal de Marenys de Cento (Gandia)
  • Cooperativa Minva (Ontinyent)
  • Col·lectiu l'Esquella (Agres - Ontinyent)
  • Heretat de Pere (Quatretonda)
  • Mas l'Arboleda (Bufali - El Palomar)
  • Corral de Jesus (Agres)
  • Teulaina Ganadera (Gandia)

Comptarem amb paradetes on adquirir alguns d'aquests productes ecològics. A més, tindrem còpies de la PROPOSTA DIDÀCTICA que han elaborat amb l'objectiu d'introduir l'agroecologia i la ramaderia respectuosa amb el medi ambient a les aules d'infantil, primària i secundària. Ja que, els llibres de text manquen d'aquest coneixement i considerem la importància d'educar les noves generacions en l'estima per l'entorn i les persones que cuiden de ell.

Vos esperem el divendres 20 a les 20h al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida (ACPV)! JUNTS PER UN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE AMB EL NOSTRE ENTORN!