14.6.16

INTERCANVI ESTIUENC 19 de juny a les 19h

Ja tenim data per al INTERCANVI ESTIUENC que organitzem el Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV i Diània Club de Col·leccionisme de les Comarques Centrals!

Vos esperem el diumenge 19 de juny a les 19h a Ca la Mera (c/ Joan Belda Pastor nº10, Ontinyent). Ja sabeu que podeu portar tot allò que ja no us aprofita o considereu que ja no aneu a utilitzar: tot tipus de roba (dona, home, xiquet/a) i complements (cinturons, mocadors, sandàlies, arracades, polseres, bosses...); així com objectes antics i de col·leccionisme. 

Es tracta d'una oportunitat d'oferir un material, que per a nosaltres manca del seu valor inicial, a altres persones que ho tindran per primera vegada a les seues mans, donant-li així un nou valor. D'aquesta manera, podem crear cicles d'ús d'un mateix material evitant que acabe al fem generant residus. Una forma ecològica de fer lloc a casa per a altres coses! A més, segur que en aquest intercanvi trobes allò que et toca gaudir a tu! Segur que pots adquirir gratuïtament coses noves (amb història) que aniries a comprar-te a una botiga. L'alternativa a l'excés de consum. 

Per mantenir viu allò que ja no necessitem!