20.7.16

TALLER D'AUTODEFENSA TRANSFEMINISTA COL·LECTIVA

Dues vesprades emotives de superació, cooperació, complicitat, agressivitat i sororitat! 

Aquestes dues heroïnes argentines ens han oferit ferramentes, recursos i estratègies, tant físiques com emocionals, per a detectar situacions de perill i poder sortir de elles. Mitjançant gran diversitat de jocs hem exercitat la consciència del propi cos i l'espai, hem desenvolupat la intuïció, experimentat els límits i despertat l'agressivitat que ens ha esquinçat el patriarcat. Exercicis de defensa física ens han permès experimentar l'habilitat física per defensar-nos i atacar individualment i col·lectiva! Cada segon viscut durant aquest taller ens ha apoderat una mica més! 

Gràcies a totes per l'energia generada en aquest grup, per les emocions compartides, pel suport engendrat entre dones, per unir-nos! Perquè hui tenim més força i ganes de lluitar! Perquè som companyes i lluitem juntes! 

Gràcies rutes feministes per aquesta experiència! Gràcies Merudes Ontinyent per fer-ho possible i comptar amb el Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV i CLJO en aquesta enriquidora trobada feminista!

Hui...sols tenim ganes de més!