5.7.16

VISITA AL MAS L'ARBOLEDA!

El Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV s'acomiada de l'estiu amb una excursió en la que visitarem el Mas l'Arboleda o Casa Arbredes (mapa), on Neus i Eusebi porten a terme un projecte molt interessant d'agroecologia!

Vam tindre el goig de conèixer Neus i Eusebi a la inauguració de l'exposició fotogràfica ESTIMA PER L'ENTORN que va organitzar el Col·lectiu l'Esquella a la nostra seu. Vam descobrir el seu treball, esforç i dedicació en la recuperació de varietats agrícoles autòctones; així com dels oficis tradicionals relacionats amb l'agricultura, el desenvolupament sostenible i la memòria col·lectiva de la gent gran.

Des d'aquell moment, ens van sorgir moltes ganes de fer-los una visita; conèixer la Casa Arbredes i les terres de conreu que l'envolten! Així que vos convidem el proper divendres 22 de juliol a descobrir aquest projecte!

Un passeig pels camps, collir alguns productes i sopar d'entrepà baix braç! Tindrem l'oportunitat de conèixer el seu dia a dia, els seus productes, els llocs i formes de venda, els obstacles que es troben, els beneficis del menjar saludable; i tot allò que els preguntem!

Volem estat tots i totes a les 20h allí; per tant, estarem a la seu del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV a les 19:30h per a qui vaja a eixir des d'Ontinyent! Cal inscripció prèvia per tal d'organitzar millor el viatge: 962383751 - 642970466 o valldalbaida@acpv.cat.