31.8.16

VISITA AL MAS L'ARBOLEDA

El darrer 22 de juliol donàrem pas a les vacances d'estiu amb una nit màgica que vull recordar: la visita al MAS l'ARBOLEDA! 

Neus, Eusebi i Pau ens donaren la benvinguda a aquest meravellós indret amb una preciosa taula preparada per al que seria un sopar molt especial, exquisit i amb la calma rural que estimem. Per acompanyar el nostre entrepà, prepararen coques amb els seus plaents productes ecològics i una massa deliciosa elaborada al Forn de Carrícola. Amb cada detall cuidat al màxim, ens van harmonitzar una experiència gastronòmica perfecta, acompanyada de cervesa i aigua ben fresques. Tots ells elements que varen propiciar una vetllada molt agradable, en la qual vam conversar durant llargues hores de molts temes d'interès comú i ens varem conèixer una mica més. Però abans del fascinant sopar ens mostraren aquest mas tan antic, que conté racons plens de bellesa, art i història. Descobrint l'estructura de la casa i antics costums. Revelant-nos el seu dia a dia i, en general, l'esforç amb el qual lluiten quotidianament per rehabilitar i mantenir viva la masia familiar i els oficis tradicionals. 

A les següents fotografies tenim el raïm convertit en pansa (tastades al moment: boníssimes!) i les fotografies que tenen exposades allí mateix de l'escaldada de raïm rosseti del setembre del 2015. Ens van explicar tot al detall! 

Una vegada vista per dins, i abans que arribara la tendra foscor del camp, vam fer una visita a les gallines i als horts; on vam conversar detalladament sobre molts aspectes i dubtes de l'agricultura ecològica. 


Va ser una experiència genial a la llum de la lluna plena que recomanem a tots i totes! Alguns dels comentaris que ens van arribar després de la visita són: 

"Done fe que va ser una visita magnífica. Neus, Eusebi i el seu fill Pau són una família encantadora que molt generosament ens van obrir les portes d'un mas ple de tresors i històries úniques. I tant de bo que les institucions públiques donen suport a un projecte tan necessari per la nostra supervivència com és l'agricultura ecològica. Gràcies també al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida per convocar un acte que, damunt, va acabar amb una vetllada màgica. Per la bona companyia, la taula tan bonia que ens van preparar, les fantàstiques coques de El Forn de Carrícola, i com no, per la decoració que aporta la sempre incommensurable bellesa dels camps de la Vall d'Albaida en una nit d'estiu qualsevol. Ah, per cert, les seues panses de la varietat rosseti són una delícia." 

"Al Mas l'Arboleda hem après que esperant la lluna es pot gaudir de les estrelles."

"Nit d'estiu a la llum de les estrelles, hem tornat a la nostra infantessa."

Moltes gràcies per aquesta vivència al Mas l'Arboleda, al Forn de Carrícola i a cadascuna de les persones que van participar en ella! 

No dubteu en seguir les novetats al facebook MAS Arboleda, posar-vos en contacte amb ells i adquirir els seus productes...