20.9.16

TALLER DE TEATRE al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV


Des del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida (ACPV) volem oferir-vos un taller de teatre impartit per Emilio Giordano i Héctor González, ambdós pertanyents a l’Associació Cultural i Teatral Kasiopea (Pobla de Vallbona).
Emilio Giordano per una banda, és graduat en psicologia per la Universitat de València, especialitzat en mediació familiar. Per altra, més de deu anys de formació en expressió teatral l’han dut a actuar al teatre, la televisió i el cinema; i ha sigut guardonat amb el Premi Buero al Concurs de Teatre Jove dos anys seguits; el 2012 al “Millor grup teatral” del País Valencià amb Kasiopea Teatre, i el 2013 a la “Millor interpretació masculina”. Aquest mateix any va rebre, també, el Premi de Teatre Maria Comtessa de Luna (La Pobla de Vallbona). Actualment, i amb prèvies experiències en aquest àmbit, és professor de Teatre Extraescolar Infantil al Col·legi Públic Mestalla (València).
Héctor González ha estat format a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València, especialitzat en Interpretació Textual; a més, de molts anys de formació complementària en expressió teatral, cinema i monòlegs. Durant la seua experiència teatral, ha rebut diversos premis com el Premi actor principal del XV Concurs de Teatre Comarcal “Artic” l’any 2009 o el Premi Buero 2012 al “Millor actor autonòmic i millor grup autonòmic” i Premi al Millor actor secundari al I Certamen Vila de Canet 2013. Actualment treballa com a actor professional en teatre musical i es professor de teatre infantil i juvenil al Curs d’Expressió Teatral de Benaguasil.
El teatre és una forma de joc simbòlic, de interacció amb altres, molt beneficiós per al nostre benestar social i psicològic. Ens permet crear un espai i temps simulats que ens distrauen de preocupacions diàries i ens permet desinhibir-nos. A més, és una eina educativa molt potent que estimula el desenvolupament cognitiu, lingüístic, social, moral, creatiu, etc.

Volem oferir-vos una sessió per a majors de 14 anys el dissabte 24 i una altra per a aquells i aquelles que tinguen entre 8 i 14 anys el diumenge 25 de setembre. Les dues sessions seran a les 11:30 h al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida (ACPV). El preu és de 3€ i necessitem que vos inscriviu prèviament amb l’objectiu de programar i organitzar el millor possible aquesta trobada artística. Podeu fer-ho a partir de hui venint al casal, telefonant a 962383751 - 642970466 o escrivint a valldalbaida@acpv.cat
DESINHIBIM-NOS!