15.11.12

QUÈ SAPS DELS PLC? REUNIÓ INFORMATIVA

El Casal Jaume I de la Vall d'Albaida, l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida i la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la defensa i ús del valencià encetem una campanya d'informació dels PLC.
Una vegada publicades les instruccions sobre el plurilingüisme hem   de saber elaborar els models de Projectes Lingüístics de Centres per que ens servesquen per elaborar el nostre PLC concret amb un objectiu bàsic: assegurar al màxim possible l’aprenentatge de les dues llengües oficials i una tercera llengua com l’anglés del nostre alumnat, això és, que no es margine ni l’ensenyament ni l’aprenentatge en valencià.
 Es per això que durant el mes de novembre organitzarem reunions informatives per explicar-vos els models de PLC que us proposem i per intentar resoldre entre totes i tots els dubtes que puguen sorgir al respecte.  Malgrat els intents de l’administració de desprestigiar el treball dels docents i el compromís de les famílies per l’educació de qualitat, vosaltres aconseguiu, dia a dia, fer de l’ensenyament en valencià un referent de participació, d’innovació i d’integració.
 Aquesta campanya informativa i d’assessorament que estem organitzant per a l’elaboració del PLC, va justament en eixa línia. Esperem que us servesca d’ajuda i per sumar esforços per a l’educació de qualitat que es mereix el nostre alumnat.  
Pel valencià, activa't!


IES POU CLAR - ONTINYENT
DIMECRES 21 DE NOVEMBRE
18 H