9.12.14

TALLER DE MOVIMENT I EXPRESSIÓ CORPORAL PER A XIQUETS I XIQUETES

A càrrec d’Alexandra Rodes

22 i 23 de desembre d’11h a 13h: de 5 a 7 anys.
29 i 30 de desembre d’11h a 13h: de 7 a 12 anys.
Lloc: Centre Cívic de Sant Rafel

L’objectiu d’aquest taller és introduir la xicalla en el món de l’expressió corporal a través dels eixos temàtics del control del cos i l’energia, el desenvolupament de l’atenció i l’escolta, el poder de la veu i el reforç del caràcter, l’elecció i l’assertivitat.

Descobrirem les ferramentes de la comunicació i el món gestual, jugant, explorant i compartint les nostres idees. Tot això recolzats fonamentalment en la distensió i la llibertat que aporta el joc, creant personatges i situacions a través de l’experimentació dels diferents exercicis que es plantejaran.

Partint dels elements (aigua, aire, terra i foc) les classes estaran guiades per diverses activitats i dinàmiques que utilitzarem de manera pràctica per comenzar a sentit el desenvolupament de les habilitats expressivosensorials. A aquest apartat li donem molta importància, ja que és un bon motor d’inici tant per a l’estat físicomental de cadascú, com per a la dinàmica grupal.

Utilitzant recursos sensorials i plàstics (sons, música, ombres...) recorrerem un camí ple de sensacions. Accions com caure a terra, girar, estirar les extremitats, llançar lletres enlaire... cobren una importància enriquidora i se transforma quan hi ha una intenció.

L’abstracció és el llenguatge més innat dels xiquets i xiquetes, per això el fet de no jutjar i deixar fer sense qüestionar són els principis d’aquestes classes carregades d’espontaneïtat i dinamisme.

En aquests ambient es genera convivència, el moviment i l’expressió  ens uneixen i per alguna raó, ens fan sentir bé sense necessitat d’arribar a cap meta.

Cal inscriure’s als telèfons 962383751 – 664681591 o a valldalbaida@acpv.cat, abans del divendres 19 de desembre.

Preu general:18 euros.

Preu especial per a fills i filles de socis i sòcies: 15 euros.