12.9.15

REUNIÓ ORGANITZATIVA POBLE NOU ENDINS

Des del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida coordinem aquest projecte que organitza l'Associació Veïnal del Poble Nou. Si hi voleu participar, vos esperem a la reunió de dimecres. 

Benvolgut veïnat,
Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convocar-vos a la primera reunió de POBLE NOU ENDINS 2016. Com sabeu, aquest és un projecte que va nàixer el gener passat per tal de dinamitzar i posar de manifest els encants del nostre barri. POBLE NOU ENDINS és una proposta escènica en què diversos espectacles tenen lloc a l'interior dels habitatges del barri.

La primera edició va ser tot un èxit, amb més de 300 entrades venudes. Amb aquesta segona edició volem consolidar el projecte i continuar treballant pel present i el futur d'aquest barri històric.


Així que tothom està convidat a aquesta primera reunió organitzativa en què parlarem de les diverses propostes artístiques, de les cases que acolliran els espectacles, de les activitats paral·leles i de les persones voluntàries. La reunió tindrà lloc el proper dimecres 16 de setembre a les 19h, a la Casa de la Cultura (al carrer Maians, 26, 1a planta - Ontinyent).

Pren la paraula, endinsa't al Poble Nou.
Associació Veïnal del Poble Nou.

www.poblenouendins.blogspot.com