20.6.16

PUNT DE TROBADA UNIVERSITÀRIA divendres 24 de juny a les 19:30h

E l Consell Local de la Joventut d'Ontinyent i el Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV he m organitzat una reunió , un punt de trobada entre actuals i futurs/es universitaris/ es. 

El nostre objectiu és crear un espai comunicatiu, on poder compartir experiències, dubtes, expectatives i il·lusions. Lluny de convertir aquest encontre en una activitat d'orientació estrictament formal, volem construir un ambient festiu i de confiaça, on preguntar i contar allò que se'ns vaja acudint sobre la universitat!

Aquells i aquelles que esteu estudiant o ja heu acabat una carrera universitària, què els voldrieu dir als i les que encara no han anat a la universitat? Què vos haguera agradat a vosaltres saber abans d'anar-hi?

Aquells i aquelles que aviat començareu un nou viatge o teniu dubtes sobre cóm serà all ò de la universitat... voleu escoltar experiències, anècdotes i reflexions d'aquelles persones que ja estan o han estat allí?

Volem reunir-vos a tots en aquest intercanvi d'emocions i pensaments! El divendres 24 de juny a les 19:30h a la nostra seu a Sant Rafel (c/Ramon Llin, 10).